Αρχική InfoTeens Νέα Δήλωσε συμμετοχή - γίνε μέλος της ομάδας Athens Local

Δήλωσε συμμετοχή - γίνε μέλος της ομάδας Athens Local

Μια νέα υπηρεσία που αφορά την υποδοχή των επισκεπτών τουριστών εγκαινιάζει από αυτή την τουριστική περίοδο ο δήμος Αθηναίων. Αναρωτιέσαι τι σημαίνει αυτό; Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του This is Athens και του Breathtaking Athens.com για την ανάδειξη του πιο όμορφου πρόσωπου της πόλης. Το This is Athens είναι το μεγαλύτερο photostream που έχει δημιουργηθεί, ένα ατελείωτο κολάζ συναισθημάτων και εμπειριών, που πηγάζουν μέσα από την πόλη.
Τώρα γεννιέται μια καινούργια ενότητα, ο Athens Local, αυτός που ξέρει την Αθήνα καλύτερα από τον καθένα. Ζει στην πόλη, κυκλοφορεί στους δρόμους της, διασκεδάζει στους ρυθμούς της και κυρίως την αγαπάει. Και θέλει να δείξει στους επισκέπτες της όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζει να την αγαπήσουν κι εκείνοι!

Γίνε κι εσύ AthensLocal!

Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα, αφιερώνοντας όσο χρόνο εσύ μπορείς να διαθέσεις.

Γνώρισε ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα και μύησέ τους στη δική μας.

Γίνε μέρος της εμπειρίας του ταξιδιού τους στην Αθήνα!

Δείξ' τους αξιοθέατα που δεν θα βρουν στους ταξιδιωτικούς οδηγούς, τα αγαπημένα σου cafés, το στέκι σου για τα καλύτερα cocktails ή τη… μυστική σου κρυψώνα με την καλύτερη θέα της πόλης!

…Γιατί, κανείς δεν ξέρει την Αθήνα καλύτερα από εσένα!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα, πατώντας εδώ: http://www.thisisathens.org/default.php?pname=homepage2&la=1


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.