Δίνουμε το παρών στο Dance for a cause (8-9/10)

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Dance for a cause” έχει σκοπό την διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που προβάλουν τον χορό με στόχο την οικονομική ενίσχυση ιδρυμάτων που χρήζουν βοηθείας αλλά και την ένταξη όλων μας στην συνεισφορά μέσω του χορού και της διασκέδασης.
Φέτος για δεύτερη συνεχομενη χρονιά, το “Dance for a cause” διοργανώνει τον 2ο φιλανθρωπικό μαραθώνιο χορού στις 8 και 9 Οκτωβρίου, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών οργανώσεων που στηρίζουν ανθρώπους που έχουν καρκίνο καθώς και το άμεσο περιβάλλον τους.
Με την συμμετοχή περισσοτέρων από 30 δασκάλων από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια, σχολές αεροβικής και studio γυμναστικής καθώς και όλες οι ακαδημίες γυμναστικής, θα περάσουμε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο χορό και γυμναστική όπως Yoga, Acroyoga, Pilates, Hip Hop, Fight Bo, Capoeira, Zumba, Salsa, LesMills BodyBalance και πολλά ακόμα είδη.

Οι μικροί μας φίλοι που θα επισκεφθούν την εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους, σε ξεχωριστό χώρο υπό την επίβλεψη έμπειρων ηθοποιών, εκπαιδευτικών, δασκάλων γυμναστικής, κλόουν, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρων και ταχυδακτυλουργών. Τα παιδιά θα συμμετέχουν ενεργά σε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης ενώ θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους στη Laughter Yoga, στο περίφημο χορό Zumba, στο Hip Hop καθώς και να χορέψουν τις ειδικά σχεδιασμένες παιδικές χορογραφίες.

Εσείς φέρτε μόνο αθλητική ενδυμασία και την καλή σας διάθεση και ελάτε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί για ένα σκοπό!!!

Χορεύουμε για ισορροπία, έκφραση, διασκέδαση, ελευθερία
Χορεύουμε για να κάνουμε τη διαφορά!

Το “DANCE FOR A CAUSE” θα διεξαχθεί το Σάββατο 8/10 και την Κυριακή 9/10 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ και στο Κλειστό Γήπεδο Βόλεϊ.
Ώρες Εκδήλωσης: 10:00 – 20:00
Κόστος Εισιτηρίου:
10,00 € / συμμετέχοντα / ημέρα
5,00 € για παιδιά έως 15 ετών / ημέρα
Δωρεάν είσοδος για τον συνοδό-κηδεμόνα

Το infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης