Αρχική InfoTeens InfoΓνώση Δανειστική βιβλιοθήκη για το κουκλοθέατρο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Δανειστική βιβλιοθήκη για το κουκλοθέατρο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η δανειστική βιβλιοθήκη του Ελληνικού Κέντρου της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθέατρου, UNIMA-Ελλάς, βρίσκει φιλόξενη στέγη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Η Βιβλιοθήκη είναι δανειστική και περιλαμβάνει ελληνικά και ξένα βιβλία, περιοδικά και οπτικό υλικό ειδικά για το κουκλοθέατρο και βρίσκεται στη διάθεση ερευνητών, φοιτητών, καλλιτεχνών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για την τέχνη της θεατρικής κούκλας. Η νέα αυτή βιβλιοθήκη που εγκαινιάστηκε επίσημα στις 2 Δεκεμβρίου, φιλοδοξεί να λειτουργήσει προσθετικά με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Διεθνής Ένωση Κουκλοθεάτρου στο ίδρυμα, δηλαδή τις κυριακάτικες πρωινές παραστάσεις αλλά και τα επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και φίλους του κουκλοθεάτρου. Το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθέατρου UNIMA-Ελλάς, με τις πολλαπλές δράσεις των μελών του θέλει να προσφέρει σε παιδιά και μεγάλους τη δυνατότητα να εμβαθύνουν στην τέχνη της κούκλας… τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά.

Πληροφορίες: Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθέατρου (Unima Hellas) Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, Τηλ. 2118009240.

Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Τρίτη 11.00-13.00 και Πέμπτη 17.00-20.00. E: unimahellas@yahoo.com W:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.