Δασικό Χωριό Papades Village

“Υπάρχει, μου είπε, και ένα όμορφο δάσος στο οποίο όλα τα όνειρα πραγματοποιούνται… Μία ζωή έψαχνα για αυτό το μαγικό μέρος. Τώρα, νομίζω ότι ξέρω πού βρίσκεται. Είναι σ’ ένα δρόμο που χαίρεται η καρδιά σου και ηρεμεί η ψυχή σου. Διότι εδώ γνωρίζεις όλα αυτά που έχεις χάσει και σου λείπουν, αλλά και όλα αυτά που έχεις να κερδίσεις και πάντα τα ονειρευόσουν….”

Το Δασικό Χωριό PAPADES VILLAGE στην Εύβοια, περιλαμβάνει δίχωρα σπίτια, 58 τ.μ. το καθένα με εξαιρετική θέα στο βουνό και τη θάλασσα. Εκτός του εξαιρετικού ορεινού τοπίου, που περιλαμβάνει πλούσια βλάστηση από χαλέπιο δρυ, ελάτη, μαύρη πεύκη και αείφυλλα πλατύφυλλα, η μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, φτάνει μέχρι τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο, τη Σκύρο, ακόμα και τη Χαλκιδική.

Papades village2 Τα σπίτια είναι άρτια επιπλωμένα με επιλεγμένα πολυτελή στοιχεία από ξύλοκαι δέρμα και αποτελούνται από 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια με 1 διπλό κρεβάτι στο ένα δωμάτιο, 2 μονά κρεβάτια στο άλλο και έναν καναπέ στο σαλόνι που γίνεται 1 διπλό κρεβάτι ή 2 μονά, με δυνατότητα έτσι φιλοξενίας έως 6 ατόμων.

Κάθε σπίτι διαθέτει μοναδικές παροχές και υπηρεσίες:
Τραπεζαρία , Καθιστικό μπροστά στο τζάκι, Flat ΤV, Air-condition, Αυτόνομη θέρμανση ανά δωμάτιο κ.ά.

Papades village1Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν
Ποδηλασία, Τrekking-Πεζοπορία, ιππασία, μπάσκετ, βόλεϊ, Paintball, μαθήματα δημιουργίας μαρμελάδας, μαθήματα βοτάνων και μανιταριών, βοσκή, άρμεγμα, επαφή με  τα ζώα, επίσκεψη σε παρασκευαστήριο τσίπουρο, 4 Χ 4 Jeep Safari, μαθήματα δημιουργίας κεριού, μαθήματα δημιουργίας σαπουνιού.

Για τους μικρούς μας φίλους λειτουργεί εσωτερικός παιδότοπος 60 τ.μ., καθώς και υπαίθρια παιδική χαρά με πλούσιο εξοπλισμό μέσα στα πεύκα.

Η Φύση σε αρμονία
papadesvillageΤι περιλαμβάνει ο περιβάλλοντας χώρο:
Αρωματικά φυτά (λεβάντες, λεβαντίνες, δενδρολίβανα, μαντζουράνα, δυόσμο, μελισσοχόρτι κ.ά.). Ενδημικά φυτά, όπως είναι η ευβοϊκή δρυς, που υπάρχει μόνο στην περιοχή των Παπάδων και της Κερασιάς.
Μελισσοκομικά φυτά (μηδικές, σοφόρες). Οπωροφόρα δέντρα (κερασιές, δαμασκηνιές, μηλιές, αχλαδιές). Κλήματα, με ποικιλίες κρασιών της περιοχής.
Εποχιακά φυτά, που προσδιορίζουν τον ερχομό των εποχών.
Συνολικά έχουν φυτευτεί πάνω από 3.000 φυτά, πέραν των εποχιακών, ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να σπουδάσει και τη χλωρίδα του τόπου.

Πώς θα πάτε
Από Αθήνα: 176 χλμ., από Χαλκίδα: 87 χλμ., από Αγιόκαμπο: 51 χλμ., από Λουτρά Αιδηψού: 61 χλμ

Δασικό Χωριό Papades Village
Θέση: Παπάδες
Τ.Κ.: 34010, Βόρεια Εύβοια

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22270–51008, 22270-51038.

Κινητό τηλέφωνο: 6984 606289

Fax: 22270-51288