Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Δαχτυλίδι για τον «Στόχο»

Δαχτυλίδι για τον «Στόχο»

Κορίτσια σπάστε τον κουμπαρά σας εγκαίρως ή ζητήστε από τον αγαπημένο σας να σας χαρίσει αυτό το υπέροχο δαχτυλίδι της σχεδιάστριας Λίνας Φανουράκη. Γνωστή για το πολύ ξεχωριστό της ύφος στο κόσμημα και με έμπνευση το γυναικείο σώμα δημιούργησε ένα δαχτυλίδι – ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ- σε τέσσερις διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές από 490€.
Σκοπός να είναι αυτό ένα δώρο ανθρωπιάς και αγάπης.

Η Εταιρεία Φανουράκη προσφέρει σημαντικό μέρος των κερδών στον «Στόχο – Πρόληψη».

Φορέστε κάτι διαχρονικό και πολύτιμο και στηρίξτε το έργο της Εκστρατείας «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» που εδώ και 11 χρόνια παρέχει δωρεάν προληπτικές εξετάσες σε γυναίκες της πατρίδας μας.

Διατίθεται στα καταστήματα Φανουράκη – Κολωνάκι, Κηφισιά, Ηράκλειο Κρήτης - (210 7211762) ή με αντικαταβολή από το www.ftbc.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.