Αρχική Νέα Δείξτε μας τα χόμπι σας! Δείξτε μας τις δημιουργίες σας!

Δείξτε μας τα χόμπι σας! Δείξτε μας τις δημιουργίες σας!

Πολλές μαμάδες, φίλες κι αναγνώστριές μας, στον ελεύθερο χρόνο τους καταπιάνονται με κάποιο χόμπι. Άλλες κατασκευάζουν βραχιόλια, άλλες ζωγραφίζουν σε παιδικά έπιπλα, κάποιες φτιάχνουν χαρούμενους πίνακες ζωγραφικής για τα παιδικά δωμάτια κι άλλες μαγειρεύουν τις πιο νόστιμες πιτούλες!

Αν λοιπόν έχετε κι εσείς ένα τέτοια χόμπι, αν φτιάχνετε δημιουργίες που τις πουλάτε σε χαμηλές και φιλικότατες τιμές, πείτε το σε εμάς!

Πείτε το στη σελίδα του Infokids.gr στο Facebook, κι εμείς θα το κοινοποιήσουμε στα μέλη μας. Κάντε ένα post με φωτογραφία κάποιου έργου σας εδώ: http://www.facebook.com/pages/Infokids/325212650347
Κι εμείς θα το επικοινωνήσουμε στα υπόλοιπα μέλη μας!

Γιατί; Γιατί είναι όμορφο να μοιραζόμαστε μεταξύ μας όμορφες στιγμές, όμορφα έργα, όμορφες δημιουργίες!
Ας αφιερώσουμε λοιπόν το Φεβρουάριο στις δικές σας κατασκευές. Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το Infokids.gr θα κοινοποιεί μετά από έγκριση.
Σας περιμένουμε λοιπόν!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.