Αρχική Νέα Δείτε ένα άλογο που το "σκάει" και απελευθερώνει και τους φίλους του

Δείτε ένα άλογο που το "σκάει" και απελευθερώνει και τους φίλους του

Η Μαρίσκα,  απέδειξε ότι είναι ένα πανέξυπνο αλλά και ανεξάρτητο άλογο που όταν βαρέθηκε τη μοναξιά απλώς άνοιξε την πόρτα και βγήκε. Αλλά δεν έφυγε αμέσως. Πρώτα ελευθέρωσε και τους φίλους του, αποδεικνύοντας έτσι ότι εκτός από έξυπνο κι ανεξάρτητο,  νοιάζεται και για τους άλλους.

Η αλήθεια είναι ότι η Μαρίσκα δεν θέλει να το σκάσει. Έμαθε να ξεκλειδώνει τους σύρτες για να πηγαίνει στους χώρους που φυλάσσεται η τροφή της αλλά και στους εξωτερικούς φράχτες της φάρμας Misty Meadows.
Η ιδιοκτήτρια της φάρμας στην οποία βρίσκονται ακόμα τρία άλογα, δήλωσε μάλιστα πως δεν δίδαξε ποτέ στη Μαρίσκα να ξεκλειδώνει μόνη της τους σύρτες.
Στο διαδίκτυο πάντως, οι χρήστες που έχουν δει το βίντεο, αποκαλούν τη Μαρίσκα, "άλογο Χουντίνι". Το βίντεο έχει ήδη, πάνω από 42.000 views μέσα σε λίγες μόλις ώρες από τη δημοσίευση του.
Οι ιδιοκτήτες της έχου φτιάξει κι ένα site με τα κατορθώματά της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.