Αρχική Νέα Δες το και μοιράσου το: Γιατί κάθε κορίτσι σε αυτόν τον πλανήτη αξίζει να μάθει γράμματα

Δες το και μοιράσου το: Γιατί κάθε κορίτσι σε αυτόν τον πλανήτη αξίζει να μάθει γράμματα

Το Hoshyar Foundation είναι ένας παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός,του οποίου σκοπός είναι η συγκέντρωση και διάθεση πόρων για την ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσω της εκπαίδευσης.

Πρωταρχικός στόχος του Hoshyar είναι να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια και γυναίκες να έχουν πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ιδίως στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το έργο του οργανισμού εξαπλώνεται κυρίως στο Πακιστάν, παρ' όλα αυτά η δράση του επεκτείνεται σε οποιαδήποτε περιοχή της Νότιας Αφρικής υπάρξει πρόβλημα, αφού μικρά και μεγαλύτερα κορίτσια σε αυτές τις περιοχές διακατέχονται από τη λαχτάρα να μάθουν γράμματα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε την προσπάθεια της Hoshyat προκειμένου να επαναλειτουργήσουν τα σχολεία στην περιοχή Swat, στο Πακιστάν, τα οποία έκλεισαν από τους Ταλιμπάν το 2009.

http://portal.sliderocket.com/BBVXH/Hoshyar-Foundation


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.