Αρχική InfoSchool Δημοτικό "Δεσμός για τα σχολεία": Εκστρατεία προσφοράς πετρελαίου σε σχολεία της Ελλάδας

"Δεσμός για τα σχολεία": Εκστρατεία προσφοράς πετρελαίου σε σχολεία της Ελλάδας

Μια πανελλαδική πρωτοβουλία προσφοράς αναλαμβάνει το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, σε συνεργασία με την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, με στόχο την συγκέντρωση χρηματικού ποσού το οποίο θα αξιοποιηθεί για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία της Ελλάδας. Tο πρόγραμμα "Δεσμός για τα σχολεία" δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο, εταιρεία και ιδιώτη, να καταθέσει το ποσό της επιλογής του σε ειδικό λογαριασμό υπέρ της αγοράς πετρελαίου για τα σχολεία της Ελλάδας, ώστε να βελτιώσουμε τις συνθήκες διδασκαλίας όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών. Η ενέργεια, ξεκίνησε με μια σημαντική δωρεά από την εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, η οποία έχει ήδη διαθέσει το ποσό των 70.000 ευρώ, για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης σε 30 σχολεία καπνοπαραγωγικών περιοχών στους νομούς Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Πιερίας, Ροδόπης και Σερρών. Επιπλέον η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ενεργοποιεί το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της για να επεκταθεί σε πανελλαδικό επίπεδο αυτή η προσπάθεια. Παράλληλα, ο ΔΕΣΜΟΣ, που αυτή τη στιγμή αυτή τη στιγμή στηρίζει περισσότερους από 100 οργανισμούς και κοινωνικούς φορείς του διαρκώς διευρυνόμενου δικτύου προσφοράς του, αγγίζοντας πάνω από 40.000 λήπτες βοηθείας, συγκεντρώνει αιτήματα σχολείων και σχολικών επιτροπών και διερευνά τις ανάγκες των σχολείων σε όλη την επικράτεια με την πολύτιμη συμβολή των εταιρειών-συνεργατών του αλλά και όλων εσάς. Σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους, ακόμη και η μικρότερη προσφορά είναι πολύτιμη! Βοηθήστε να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη!

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία:www.desmos.org

Τραπεζικός Λογαριασμός: ALPHA BANK Αριθμός Λογαριασμού. 124002002007025 Δικαιούχος: ΔΕΣΜΟΣ Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΙΒΑΝ: GR1101401240124002002007025 BIC: CRBAGRAA


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.