Αρχική InfoSchool Δημοτικό Δηλώστε συμμετοχή στην 6η παγκόσμια Biennale παιδικής ζωγραφικής!

Δηλώστε συμμετοχή στην 6η παγκόσμια Biennale παιδικής ζωγραφικής!

Η Ακαδημία Παιδικής Τέχνης διοργανώνει την 6η Παγκόσμια Biennale παιδικής ζωγραφικής 2012-2013 με θέμα «Παγκόσμια Κληρονομιά, ο πολιτισμός και η παράδοση των λαών», η οποία απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 5-17 ετών. Στόχος της Biennale είναι, παιδιά από διαφορετικές χώρες με την βοήθεια των δασκάλων τους, να έρθουν σε επαφή με την ιστορία, τα μνημεία και την παράδοση της χώρας τους, που αποτελούν κομμάτι της Παγκόσμιας Κληρονομιάς.
Τα έργα που θα σταλούν πρέπει να ζωγραφιστούν επάνω σε χαρτί, ή μουσαμά ζωγραφικής διαστάσεων 60Χ40 ή 55Χ55 εκ. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι νερομπογιές, τέμπερες, μελάνες, παστέλ ξερό, λαδοπαστέλ, μολύβια, ακρυλικά, κολάζ , μικτές τεχνικές. Στην οπίσθια όψη κάθε έργου θα πρέπει να επικολληθεί φωτοτυπία του πίνακα στοιχείων του μαθητή συμπληρωμένου ευανάγνωστα. Στην ιστοσελίδα www.oikoumeni.gr βρίσκεται αναρτημένος ο πίνακας αυτός καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, τον τρόπο αποστολής των έργων και το συνοδευτικό υλικό.

Τα έργα αποστέλλονται στην διεύθυνση:
Μουσείο και Ακαδημία Παιδικής Τέχνης ( υπόψη Προέδρου κας Λίτας Μαυρογένη)
Συδινή Ξάνθης – Τ.Κ. 67 100

Η διεύθυνση του Μουσείου και της Ακαδημίας Παιδικής Τέχνης θα βραβεύσει τα έργα, που θα επιλεγούν από ειδική επιτροπή Καλλιτεχνών Εκπαιδευτικών και Παιδοψυχολόγων, με τα ακόλουθα βραβεία: 1ο Βραβείο το μετάλλιο της Ακαδημίας Παιδικής Τέχνης, 2ο βραβείο περγαμηνή άριστης συμμετοχής, 3ο βραβείο περγαμηνή άριστης συμμετοχής.

Η τελευταία ημερομηνία αποστολής των έργων είναι 30 Ιουνίου 2012.

Πληροφορίες : τηλέφωνο και fax 25410 78109 – e-mail: litamavrogeni@gmail.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.