Δημόσια Βιβλιοθήκη Δελφών

Βασ. Παύλου & Φρειδερίκης 40, Δελφοί | Τηλ.: 22650 82617, Fax: 22650 82834 | Ιστοσελίδα: www.infolibraries.gr/delfoi

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Δελφών είναι Ν.Π.Δ.Δ. που υπάγεται διοικητικά στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στεγάζεται σε μισθωμένο δυόροφο κτίσμα στον κεντρικό δρόμο της πόλης των Δελφών και η διεύθυνση της είναι Βασιλέων Παύλου και Φρειδερίκης 40, 33054 Δελφοί. Τηλ. Φαξ 22650 82617, E-MAIL mail@vivl-delfon.fok.sch.gr. Απασχολεί μόνιμα έναν ΠΕ Βιβλιοθηκονόμο.

Συλλογή Υλικού
Η συλλογή περιλαμβάνει προς το παρόν περίπου 15.000 τόμους. Διαθέτει μόνο έντυπο υλικό, από αγορές και δωρεές. Απευθύνεται στους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και εξυπηρετεί κυρίως μαθητές, φοιτητές, νοικοκυρές, υπαλλήλους, συνταξιούχους και εκπαιδευτικούς.

Η συλλογή καλύπτει όλους τους τομείς γνώσεων . Η Λογοτεχνία, κοινωνικές επιστήμες, φιλοσοφία ψυχολογία, πληροφορική, εφαρμοσμένες επιστήμες, θετικές επιστήμες και γλώσσα. Επιπλέον, η βιβλιοθήκη διαθέτει ξεχωριστή θέση για παιδικά βιβλία και τα σχολικά βοηθήματα.

Η συλλογή ανανεώνεται με βάση τις προτάσεις των αναγνωστών, τα τρέχοντα επίκαιρα θέματα, την έλλειψη υλικού σε θεματικές κατηγορίες, τη συχνότητα χρήσης του υλικού. Διαθέτει επίσης και πληροφοριακό τμήμα με εγκυκλοπαίδειες, λεξικά, βιογραφίες, αρχείο αποκομμάτων εφημερίδων και περιοδικών. Το πληροφοριακό υλικό δεν δανείζεται.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter