Αρχική Νέα Διάλογος κι επισημάνσεις για την "Οικογενειακή Φροντίδα"

Διάλογος κι επισημάνσεις για την "Οικογενειακή Φροντίδα"


Οι Εκδόσεις Διόπτρα και η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS σας προσκαλούν σε μια ανατρεπτική παρουσίαση!
Προσκαλούν γονείς και εκπαιδευτικούς την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012,στις 18:00, μέσα από τον γόνιμο διάλογο και τις πολυσήμαντες σελίδες των τριών βιβλίων να ανακαλύψουν τρόπους και λύσεις για τα θέματα που τους απασχολούν.

Δύο εκπαιδευτικοί και μια ψυχολόγος, συγγραφείς και οι τρεις τους, συζητούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γονείς σε ό,τι αφορά την ανατροφή των παιδιών και προτείνουν λύσεις.

Η Ράνια Θρασκιά θα αναζητήσει τις απαντήσεις στους προβληματισμούς παιδιών και γονιών μέσα από μια συζήτηση με δύο εκπαιδευτικούς και μια ψυχολόγο με αφορμή την κυκλοφορία των νέων τους βιβλίων για την οικογένεια.

Η Σοφία Ανδρεοπούλου (Μαμά Φοβάμαι… Κι εγώ, παιδί μου) μας δείχνει πώς να κοιτάξουμε με θάρρος τις φοβίες μας και με σταθερά βήματα να τις ξεπεράσουμε βοηθώντας και τα παιδιά μας να κάνουν το ίδιο.

Η Ουρανία Τουτουντζή (Δώσε του μια, να πάει ψηλά) μοιράζεται πρακτικές συμβουλές για να γίνουν τα παιδιά μας καλύτεροι και σοφότεροι άνθρωποι.

Η Μαρίνα Ψιλούτσικου (Ως πότε θα διαβάζω;) μετατρέπει τη μάθηση από καταναγκαστικό έργο σε ευχάριστη διαδικασία και προτείνει τρόπους που θα κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα.

Ελάτε ν’ ανακαλύψουμε μαζί τους τρόπους για να κάνουμε τη ζωή των παιδιών μας συναρπαστική!

Οικογενειακή Φροντίδα
Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ
ΣΤΑΔΙΟΥ 24 ΑΘΗΝΑ
Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012, 18:00

Είσοσος Ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.