Αρχική Famous Parents Διάσημοι γονείς στο πλευρό των ατόμων με ειδικές ανάγκες

Διάσημοι γονείς στο πλευρό των ατόμων με ειδικές ανάγκες

Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που έχει δημιουργηθεί στον χώρο του λούνα παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι, έδωσαν το παρών επώνυμοι γονείς συνοδευόμενοι από τα παιδιά τους για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα υπέρ των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες αλλά και για να ενισχύσουν ηθικά αλλά κυρίως οικονομικά το έργο του συλλόγου γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με ειδικές ανάγκες «Το Εργαστήρι».
Ξεχωρίσαμε τις παρουσίες της Άντζελα Γκερέκου με την όμορφη κόρη της Μαρία, τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σοφία Παυλίδου μαζί με τα δίδυμα αγόρια τους,τη Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της, Φαίδρα Θεοδώρα καθώς τον Χρήστο Δάντη μαζί με τη σύντροφό του, Τζένη Βουτσίνου, και την κόρη τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.