Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Διαγωνισμός νέων: Είναι σημαντική η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία;

Διαγωνισμός νέων: Είναι σημαντική η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία;

Eίσαι νέος ή νέα από 13 μέχρι και 21 ετών; Τι γνωρίζεις για τη σεξουαλική σου υγεία; Πόσο σημαντική είναι για σένα η Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση; Λάβε μέρος απαντώντας δημιουργικά στην πιο κάτω ερώτηση. Είναι σημαντική η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία; Γιατί; O Κυπριακός Σύνδεσμος Οικογενειακού Προγραμματισμού (ΚΣΟΠ) και το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου (ΣυΝΚ), διοργανώνουν διαγωνισμό με θέμα τη σημαντικότητα της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία.Μέσα από το διαγωνισμό δίνεται η ευκαιρία στους νέους να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση η οποία βασίζεται στα ανθρώπινα δικαιώματα, και περιλαμβάνει τη μάθηση για το σώμα μας, τη σεξουαλικότητα, τα συναισθήματα, τις σχέσεις, τη σεξουαλική υγεία, και τον εαυτό μας.
Ο διαγωνισμός ενθαρρύνει τη συμμετοχή όλων των νέων ηλικίας 13 μέχρι και 21 ετών που επιθυμούν να δηλώσουν το παρόν τους μέσα από τη δημιουργικότητα, την αυθεντικότητα, και την αμεσότητα. Αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μέσα από ένα video clip, τη τέχνη, το χορό, το τραγούδι, ένα κείμενο, ένα ραδιοφωνικό σποτ, ένα Mobile phone app, και ότι άλλο ταιριάζει στην απάντηση που νιώθει ένας νέος/νέα ότι τον/την εκφράζει. Θα δοθούν τρία βραβεία σε δωροκουπόνια αξίας €500 σε ηλεκτρονικά παιγνίδια /συσκευές.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Sexual Awareness for Europe (SAFE II). Περισσότερες πληροφορίες http://www.ysafe.net/old/SAFE/
Για περισσότερες πληροφορίες: www.cyfamplan.org - www.cyc.org.cy - safe@cfpa.org.cy – 22751093 / 1455


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.