Αρχική Νέα Διαγωνισμός παιδικού παραμυθιού

Διαγωνισμός παιδικού παραμυθιού

Η International Art Society διοργανώνει διαγωνισμό παιδικού παραμυθιού στα πλαίσια της διεξαγωγής του Παγκόσμιου Φεστιβάλ InterArtia 2011. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ενδιαφερόμενοι κάθε εθνικότητας και κάθε ηλικίας από κάθε γωνιά του πλανήτη ενώ καλύπτονται όλες οι κατηγορίες παιδικού παραμυθιού. Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και η προβολή αξιόλογων παιδικών παραμυθιών ως αποτέλεσμα πρωτότυπων ιδεών. Όλα τα βραβευμένα παραμύθια θα προβάλλονται και θα πωλούνται (σε συνεργασία με τους συγγραφείς) στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη και σε ένα μεγάλο δίκτυο εκδηλώσεων και καταστημάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail: info@artsociety.gr για να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.