Αρχική Νέα Διαγωνισμός ψαρέματος για καλό σκοπό (19/8)

Διαγωνισμός ψαρέματος για καλό σκοπό (19/8)

Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός ψαρέματος, που εκτός από ψυχαγωγία θα προσφέρει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να βοηθήσουν φιλανθρωπικά ιδρύματα και άπορες οικογένειες, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Αυγούστου, στη Γρίτσα Λιτοχώρου, στο νομό Πιερίας.

Ερασιτέχνες ψαράδες θα εφοδιαστούν με αγκιστρωτά εργαλεία (καθετή, συρτή και τσαπαρί) και θα ανοιχτούν, από τις 5:30 τα ξημερώματα ως τις 11 το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή Βαρικό Λιτοχώρου για να γεμίσουν τα δίχτυα τους με μουρμούρες, σπάρους, γόπες, λυθρίνια, σαυρίδια, κυνηγούς κ.ά.

Μια ποσότητα των αλιευμένων ψαριών θα διατεθεί για την προετοιμασία του γεύματος του διαγωνισμού, ενώ τα υπόλοιπα ψάρια θα δοθούν για την κάλυψη αναγκών ιδρυμάτων και άπορων οικογενειών.

Τη δραστηριότητα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατικών Ν.Εφέσου «Ο Ηράκλειτος», κατόπιν σχετικής έγκρισης από την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.