Διαγωνισμός Hiphop International το Σάββατο 7/4 στο Σπόρτιγκ

Την ευκαρία να παρακολουθήσουν τον προκριματικό του κορυφαίου διαγωνισμού HipHop χορογραφίας με τίτλο “Hiphop International Greece 2012”, θα έχουν την ευκαιρία όσοι βρεθουν αυτό το Σάββατο 7 Απριλίου, στο Κλειστό Γήπεδο Σπόρτιγκ.

Ομάδες από Ελλάδα και Κύπρο θα διαγωνιστούν παρουσιάζοντας στην κριτική επιτροπή χορογραφίες Hiphop διάρκειας 2 λεπτών. Η κριτική επιτροπή θα ανακηρύξει τις καλύτερες ομάδες hiphop για το 2012 στις 3 ηλικιακές κατηγορίες : 7 – 12, 13 – 17, 18+ . Οι νικήτριες ομάδες θα κερδίσουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς και οι 3 πρώτες της κάθε κατηγορίας θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους τελικούς του Las Vegas!

Εκτός από το διαγωνιστικό μέρος, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεαματικά special shows από τους διεθνής εμβέλειας χορευτές που θα είναι και κριτές του διαγωνισμού. Φετινοί καλεσμένοι θα είναι η Ambra Succi (Σουηδία), Maria Budolak (Ρωσία), Robozee (Γερμανία), Omar Paloma (ΗΠΑ), Brendy (Γερμανία). Τέλος θα διοργανωθεί το επιτυχημένο Special edition All Styles Battle από τους 16 καλύτερους streetdance χορευτές της Ελλάδος, με μοναδικό κριτή το ίδιο τον κόσμο.

Το κύριο event θα γίνει στο γήπεδο Σπόρτιγκ (Ηλία Ζερβού 89 & Σαρανταπόρου, Πατήσια). Οι πόρτες ανοίγουν στις 5 μ.μ και το event αρχίζει στις 6 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου: 20€.

Παράλληλα θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις, για ακόμα περισσότερο χορό. Στις 11.30 μ.μ στήνεται ένα After party στο Δίπυλον Θέατρο (Καλογήρου Σαμουήλ 2 & Διπύλου, Ψυρρή). Είσοδος ελεύθερη.

Νωρίτερα, στις 7.30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί ένα Workshop με ένα εκ των καλεσμένων του διαγωνισμού, τον Γερμανό Robozee, στο χώρο του Flash Dance Academy (Κύπρου και Ροδοπόλεως 50, Νίκαια). Για κρατήσεις Θέσεων τηλεφωνήστε στο 210 4924069.