Αρχική Προτάσεις Αγοράς Διακοσμήστε τους τοίχους του παιδικού δωματίου

Διακοσμήστε τους τοίχους του παιδικού δωματίου

Θέλετε να το πείτε η νέα μόδα στη διακόσμηση των παιδικών δωματίων, πείτε το κι έτσι. Πάντως εμείς βρίσκουμε καταπληκτική την ιδέα να μπορούν τα παιδιά να αφηγηθούν μια ιστορία -με τα δικά τους πάντα λόγια- βλέποντας φιγούρες πάνω στους τοίχους του δωματίου τους. Και επειδή η ζωγραφική σε τοίχο κοστίζει κάτι περισσότερο, θα σας προτείνουμε μια εξίσου καλή ιδέα. Τα stickers, τα οποία πλέον μπορείτε όχι μόνο να τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία, αλλά έχουν τη δυνατότητα αγοράζοντας ένα σετ να διαμορφώσετε επί τοίχου ένα ολόκληρο θέμα. Ψάχνοντας στα ηλεκτρονικά μαγαζιά του κόσμου, ανακαλύψαμε ένα ζευγάρι από τη Γαλλία, τη Marielle και τον Sébastien, που έφτιαξαν το στούντιο E-glue, με σκοπό να δημιουργούν απίθανα γραφιστικά stickers, που προορίζονται για παιδιά. Αν μπείτε στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, θα ανακαλύψετε έναν κόσμο αλλιώτικο, μια γραφιστική αποτύπωση της ζούγκλας, της σαβάνας, της ζωής στη φάρμα κ.ά., τα οποία θα βρείτε σε full set ή και μεμονωμένα, στις διαστάσεις που σας βολεύουν. Από κει και έπειτα, δεν λείπουν οι κλασικές χρωματιστές φιγούρες ή και οι παραγγελίες, αν τα παιδιά έχουν ένα συγκεκριμένο θέμα στο μυαλό τους και δεν θέλετε να τους χαλάσετε χατίρι.
Το στούντιο E-glue εγγυάται την ασφάλεια στα υλικά που χρησιμοποιεί και την άριστη ποιότητα, όπως επίσης και την ασφάλεια αποστολής του προϊόντος που θα επιλέξετε.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε κι άλλα πράγματα από τη δουλειά τους, πληκτρολογήστε: http://www.e-glue.fr/

e-glue για το παιδικό δωμάτιο stickers για το δωμάτιο stickers για το δωμάτιο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.