Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Διαλέγουμε τα καλύτερα για τα παιδιά μας στο kiddysnest

Διαλέγουμε τα καλύτερα για τα παιδιά μας στο kiddysnest

Στο kiddysnest.gr μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα είδη βρεφικών και παιδικών ειδών, όπως ρούχα, παιχνίδια, είδη διακόσμησης και αξεσουάρ μέσω internet.

Οι προτάσεις του kiddysnest, διακρίνονται τόσο για την αισθητική όσο και για την λειτουργικότητα και την ποιότητά τους. Στηρίζει τους νέους δημιουργούς που προσφέρουν μοντέρνα αλλά και προσεγμένα σχέδια και χρώματα.

Δίνει έμφαση στην ποιότητα των υλικών και σέβεται τις ανάγκες και τα γούστα των παιδιών, αλλά και των γονιών τους. Στο πνεύμα αυτό, τα οργανικά ρούχα της Redurchin , οι καταπληκτικές σειρές της Ducky Beau και της Snoozebaby, τα δημιουργικά παιχνίδια της Mon Petit Art αλλά και πολλές προσφορές, σας περιμένουν στην «φωλιά» του kiddysnest.

Για γονείς και παιδιά με άποψη και στυλ , σε ανταγωνιστικές τιμές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.