Αρχική Fun Time Διασκεδάστε κάνοντας eyebombing!

Διασκεδάστε κάνοντας eyebombing!

Ξέρετε τι είναι το eyebombing;

Είναι η τοποθέτηση πλαστικών ματιών -ξέρετε από αυτά που βάζουμε στις κατασκευές- όπου φαντάζεστε ότι ταιριάζει και το αποτέλεσμα θα είναι έξυπνο ή αστείο. Ακόμα και σε δημόσια μέρη. Στη γειτονιά σας, στο σχολείο, στο δρόμο. Είναι σίγουρο ότι θα χαρίσετε ένα επιπλέον αβίαστο χαμόγελο στους περαστικούς που θα δουν την κολόνα, τον σκουπιδοτενεκέ,  τον πυροσβεστήρα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε αποκτήσει... προσωπικότητα.

Μια ομάδα ανθρώπων, ξεκίνησε από δύο Δανούς, στη γνωστή γκαλερί κοινωνικής δικτύωσης flickr, έχουν αναγάγει αυτή τη διαδικασία σε τέχνη του δρόμου! Αφού τοποθετήσουν τα ματάκια, φωτογραφίζουν το αντικείμενο και το "ανεβάζουν" στο Διαδίκτυο.

Φυσικά πάντα με αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον. Προσέχουμε να χαρίζουμε χαμόγελα χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα και τελικά να λερώνουμε τον περιβάλλοντα χώρο.

Αν θέλετε να πάρετε ιδέες μπείτε στο http://eyebombing.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.