Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Διατροφικά menu με νου στο Avenue (14-15/10)

Διατροφικά menu με νου στο Avenue (14-15/10)

Το εμπορικό κέντρο Avenue γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, να γιορτάσουμε μαζί και να ενημερωθούμε για τη μεσογειακή διατροφή και τη σπουδαιότητά της στην υγεία μας.
Οι ειδικοί της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με επικεφαλής τον κλινικό διαιτολόγο διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη θα είναι εκεί για να μας μιλήσουν για όλα τα οφέλη του μεσογειακού προτύπου διατροφής που έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως ασπίδα για την υγεία μας αλλά και να μας δώσουν εξατομικευμένες συμβουλές.
Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παιδική θεατρική παράσταση για τη σημασία της σωστής διατροφής από τη θεατρική ομάδα «Άπλετοι Κήποι», να απασχοληθούν δημιουργικά με ειδικούς παιδαγωγούς-εμψυχωτές ενώ τους περιμένουν και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Πού: Avenue, Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι, Αθήνα
Πότε: Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 17.00 - 21.00
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 11.00 - 20.00
Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.