Αρχική InfoMommy Υγεία Διημερίδα για την εξωματική γονιμοποίηση και μοναδική προσφορά στο ΜΗΤΕΡΑ

Διημερίδα για την εξωματική γονιμοποίηση και μοναδική προσφορά στο ΜΗΤΕΡΑ

Διημερίδα με θέμα όλες τις νεότερες εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (17 & 18 Μαρτίου) στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ. Μάλιστα το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ κάνει μια μοναδική προσφορά σε όσα ζευγάρια παρευρεθούν.

Συγκεκριμένα προσφέρει έκπτωση 20% για έναν κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF) του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ και μία δωρεάν επίσκεψη σε διαιτολόγο και ψυχολόγο, σε όσα ζευγάρια παρακολουθήσουν την ημερίδα της Κυριακής (10-1 μ.μ), στο Αμφιθέατρο «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ.

Η ενημέρωση του κοινού την Κυριακή 18 Μαρτίου έχει ως στόχο να δοθεί ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου στα ζευγάρια που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τεχνικές και τους παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Τα ζευγάρια που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να τηλεφωνούν από τις 08.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα (Τετάρτη 14/03 έως Παρασκευή 16/03) και έως τις 15.00 το μεσημέρι (Σάββατο 17/03) στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΜΗΤΕΡΑ, στα τηλέφωνα 210-6869827 και 210- 6869830. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/12/2012.

Την πρώτη ημέρα της διημερίδας, το Σάββατο 17 Μαρτίου θα συζητηθούν όλες οι νεότερες εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και συγκεκριμένα οι επιστημονικές ενότητες:
Η μέθοδος lapse-φωτογραφίζοντας λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του εμβρύου
Εξερευνώντας τα μυστικά της εμφύτευσης-3D εικόνες
Microfluidics-Το μέλλον στην καλλιέργεια των εμβρύων
Νέες εξελίξεις στην ωοθηκική διέγερση
Διατήρηση γονιμότητας και μελλοντικές εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Τις παραπάνω ενότητες θα αναπτύξουν διακεκριμένοι ιατροί, τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, όπως ο Georg Griesinger, Καθηγητής Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας & Αναπαραγωγικής Ιατρικής, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Schleswig- Holstein, Γερμανία, ο Gary Smith, Καθηγητής Μοριακής Φυσιολογίας Τμημάτων Μαιευτικής/ Γυναικολογίας & Διευθυντής του προγράμματος Αναπαραγωγικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Michigan, USA και ο Υiorgos Nikas, Γυναικολόγος, Ερευνητής της φυσιολογίας Αναπαραγωγής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.