Δυναμική περιποίηση της επιδερμίδας για νεανική εμφάνιση

Από την εποχή που η Κλεοπάτρα έκανε λουτρά γάλακτος για τη διατήρηση της ομορφιάς της, οι γυναίκες αναζητούν τρόπους να βελτιώσουν την επιδερμίδα τους και να καθυστερήσουν τα σημάδια της γήρανσης. Οι άνδρες άργησαν να ενδιαφερθούν, αλλά τώρα περισσότερο από ποτέ και εκείνοι συνειδητοποιούν τη σημασία της προστασίας και της φροντίδας του δέρματος.

Στη διαχρονική αναζήτηση της τελειότητας, το μεγάλο κόστος της επιστημονικής έρευνας για τη δημιουργία της σειράς Ionzyme®, ποτέ δεν υπήρξε ανασταλτικός παράγοντας. Η Environ®, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία, έχει δημιουργήσει τη σειρά Ionzyme® που περιέχει δυναμικά προϊόντα περιποίησης δέρματος. Βασισμένα σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια, προσφέρουν μια πιο νεανική επιδερμίδα, με λεία υφή, ομαλό τόνο δέρματος και λάμψη υγείας.

Η ανησυχία του Dr. Fernandes για τον καρκίνο του δέρματος στις αρχές του 1980 ήταν η αφετηρία της έρευνας, που τελικά οδήγησε στη σύλληψη της ιδέας για τη σειρά προϊόντων Environ® Original. Από την εμπειρία του στην ιατρική και τις στατιστικές γνώριζε πως ο καρκίνος του δέρματος βρισκόταν σε έξαρση και θεώρησε λογικό να αποδώσει το φαινόμενο στο εύρημα της εποχής, στην τότε πρωτοεμφανιζόμενη «τρύπα του όζοντος». Προέβλεψε πως οι προσπάθειες για τον περιορισμό της καταστροφής της στιβάδας του όζοντος δε θα υλοποιούνταν μέχρι τα μέσα του 21ου αιώνα. Κατά συνέπεια, γνώριζε πως ήταν σημαντικό να κάνει κάτι για να προστατεύσει το δέρμα μας.

Κατέληξε στο συμπέρασμα πως η τοπική χρήση της Βιταμίνης Α είναι απαραίτητη για την ασφάλεια του δέρματος και κατά συνέπεια κάθε σειρά περιποίησης δέρματος παγκοσμίως θα έπρεπε να περιέχει βιταμίνη Α και αντιοξειδωτικά.

IONZYME® C-QUENCE 1- 4

Αυτό το μοναδικό σύστημα περιποίησης δέρματος με σταδιακή αύξηση ενεργών συστατικών είναι επιστημονικά σχεδιασμένο, ώστε να συνδυάζει τις απαραίτητες βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά σε ένα προηγμένο σύστημα περιποίησης για την αντιμετώπιση των ορατών σημαδιών της γήρανσης.

Η καθημερινή χρήση των μοναδικών ορών C-QUENCE συμβάλλει στην αισθητή βελτίωση της υφής και του ανομοιόμορφου του τόνου του δέρματος. Οι ενυδατικές ιδιότητές τους βοηθούν στην ενίσχυση της σφριγηλότητας και στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, με αποτέλεσμα ορατά πιο λείο, πιο λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Αυτό το μοναδικό σύστημα περιποίηση δέρματος με σταδιακά αυξανόμενες δόσεις βιταμίνης Α και C είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών και πεπτιδίων, ενισχύοντας έτσι τον πολύ αποτελεσματικό συνδυασμό βιταμινών A, C, Ε, προβιταμίνης Β5 και καροτινοειδών, που περιέχονται στα προϊόντα Environ®.

Η σύνθεση περιλαμβάνει δύο πεπτίδια: το Matrixyl 3000® και το DermaxylTM που βοηθούν στη βελτίωση της εμφάνισης και της υφής του δέρματος. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά στην ενίσχυση της πυκνότητας της επιδερμίδας, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Οι οροί περιέχουν επίσης λυκοπένιο, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και εκχύλισμα δεντρολίβανου, τρία άκρως αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη μείωση των ορατών σημαδιών της γήρανσης.

Οι Οροί C-Quence διατίθενται σε τέσσερις περιεκτικότητες με προοδευτικά ισχυρότερες συγκεντρώσεις βιταμινών A και C. Για την πιο ευεργετική επίδραση στο δέρμα, συνιστάται η χρήση να ξεκινά από το προϊόν με τη χαμηλότερη περιεκτικότητα βιταμινών και να προχωράμε σταδιακά σε προϊόντα με μεγαλύτερη περιεκτικότητα. Οι οροί έχουν κατασκευαστεί κάτω από ειδικές συνθήκες και η συσκευασία τους διασφαλίζει την άριστη κατάσταση και προστασία των συστατικών τους γιατί μόνο τα πιο αγνά, φρέσκα και αποτελεσματικά ενεργά συστατικά χρησιμοποιούνται στη σύνθεσή τους. Έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε συνδυασμό με τη IONZYME® C-Quence Crème.

Οι προηγμένης σύνθεσης οροί C-Quence βοηθούν στην αντιμετώπιση των ορατών σημαδιών της γήρανσης και σας ανταμείβουν με το υγιές και λαμπερό δέρμα που πάντα ονειρευόσαστε.

Συνιστάται η χρήση πρωί και βράδυ πριν την εφαρμογή της C-Quence Crème για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη δυναμική δράση αυτών των επιστημονικά προηγμένων προϊόντων.

Οι οροί IONZYME® C-QUENCE είναι συσκευασμένοι σε δοσομετρική φιάλη των 35ml σε κενό αέρος, με ένδειξη (παραθυράκι) στο πλάι, για να ελέγχουμε την ποσότητα του προϊόντος που έχει μείνει. Η κομψή σε μπλε του κοβαλτίου συσκευασία τους προστατεύει τις δραστικές βιταμίνες της σύνθεσής τους.

Η σειρά IONZYME® C-QUENCE περιλαμβάνει τα προϊόντα:
C-Quence Eye Gel, οροί C-Quence 1,2,3 & 4, C-Quence Crème, C-Quence Toner, Masque Citrique, Focus Frown Serum, Focus Hydrating Serum.
Swiss Vitamin Institute

Οι οροί C-Quence 1, 2, 3 & 4 και η κρέμα C-Quence Crème της Environ®, έχουν λάβει πιστοποιητικό διάκρισης από το Ελβετικό Ινστιτούτο SVI (Swiss Vitamin Institute). Με έδρα τη Λωζάννη και έτος ιδρύσεως το 1931, το Ινστιτούτο επικεντρώθηκε στην έρευνα των διαφόρων επιπέδων περιεκτικότητας βιταμινών σε άνδρες και γυναίκες, έτσι ώστε να καθοριστεί το απαιτούμενο ποσοστό που χρειάζεται ένας οργανισμός για να θεωρείται υγιής.

Η Environ® ζήτησε από το Ινστιτούτο να εξετάσει και να επαληθεύσει ότι οι οροί C-Quence και η κρέμα C-Quence Crème περιέχουν την απαραίτητη ποσότητα βιταμινών που απαιτείται για να προσφέρουν στο δέρμα τα μέγιστα οφέλη. Με την πιστοποίηση SVI η Environ® εκπληρώνει την υπόσχεσή της στον καταναλωτή ότι η χρήση των προϊόντων της προσφέρει πραγματικά και ορατά αποτελέσματα.

Τα προϊόντα ελέγχονται ετησίως από το Swiss Vitamin Institute και το πιστοποιητικό SVI ανανεώνεται κάθε χρόνο. Η διάκριση SVI καθιστά για μια ακόμη φορά την Environ® πρωτοπόρο στην παγκόσμια βιομηχανία καλλυντικών με προϊόντα εγγυημένης ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Προτεινόμενη λιανική τιμή: Οροί C-Quence €130

Η σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος και αντηλιακής προστασίας Environ® δημιουργήθηκε από τον διάσημο πλαστικό χειρουργό Dr. Des Fernandes, γνωστό για τις έρευνες του σε μεθόδους προστασίας και ανάπλασης του δέρματος. Τα προϊόντα αποτελούν ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο σύστημα φροντίδας του δέρματος που βασίζεται στις βιταμίνες, πεπτίδια και παράγοντες ανάπτυξης και προσφέρει μοναδική ανάπλαση και ανανέωση στο δέρμα.

Τα προϊόντα ENVIRON® διατίθενται από επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και προτείνονται από κέντρα πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Chrysallis Proderma
Αθήνα : 210 9329800
www.chrysallis-proderma.gr