Δυσάρεση οσμή στα χέρια μετά το μαγείρεμα;

Είναι κάποια πράγματα που οι γυναίκες, συγκεκριμένα όσες καταπιάνονται με την μαγειρική, δεν μπορούν να αποφύγουν. Δυσάρεστες μυρωδιές που μένουν στα χέρια μετά από διάφορες οικιακές δουλειές με τη χρήση χλωρίνης ή από υλικά που χρησιμοποιούμε σε φαγητά.

Χαρακτηριστικά άσχημες μυρωδιές είναι αυτές που μένουν στα χέρια αφότου καθαρίσουμε κρεμμύδι, σκόρδο ή ψάρι. Δοκιμάστε λοιπόν να διώξετε την μυρωδιά του σκόρδου τρίβοντας τα χέρια σας με κατακάθια του καφέ, την μυρωδιά του κρεμμυδιού τρίβοντας τα χέρια σας με μαϊντανό και την οσμή ψαριού τρίβοντας τα χέρια σας με αλάτι ή λεμόνι.

Εναλλακτικά και στις τρεις αυτές περιπτώσεις μπορείτε να δοκιμάσετε και την οδοντόκρεμα.

Όσο για την χλωρίνη, εκτός ότι καλύτερα θα ήταν να την χρησιμοποιείτε φορώντας γάντια, μπορείτε να απομακρύνετε την δυσάρεστη και έντονη οσμή της πλένοντας τα χέρια σας με νερό και ξύδι.