Αρχική Νέα Δωρεάν αξιολόγηση λόγου και ομιλίας

Δωρεάν αξιολόγηση λόγου και ομιλίας

shutterstock_110792294

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή μέρα Λογοθεραπείας στις 6 Μαρτίου, οι γονείς μαζί με τα παιδάκια τους μπορούν να έχουν μία δωρεάν επίσκεψη στο Κέντρο Λογοθεραπείας της Φανής Βαγγελάτου προκειμένου να αξιολογηθεί ο λόγος τους σε όλους τους τομείς (άρθρωση, περιεχόμενο, ροή).

Ο πλανήτηςτης Φανής –Μυκηνών 1 και Δημελά στη Γλυφάδα- θα είναι ανοιχτός το Σάββατο από τις 10.00 το πρωί για να υποδεχτεί μαμάδες, μπαμπάδες και παιδιά για έλεγχο γλωσσικών και κινητικών δεξιοτήτων απαραίτητων για την ομαλή ένταξη των παιδιών στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής με τηλέφωνο στο 210 9609172 ή με mail στο planitis@logotherapeia.com.gr
Στόχος των ειδικών του Κέντρου να βοηθηθούν τα παιδιά να λύσουν τις δυσκολίες τους και τους γονείς να λύσουν τις απορίες τους και τυχόν ανησυχίες!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.