Αρχική InfoMommy Νέα Δωρεάν βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς στο Ανοιχτό Σχολείο (27/4)

Δωρεάν βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς στο Ανοιχτό Σχολείο (27/4)

Βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς με θέμα : "Σχέδια εργασίας στην τάξη: Εισαγωγή" διοργανώνει την Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 17:30-19:30, ο "Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο".

Ένα εισαγωγικό εργαστήριο που στόχο έχει να συνειδητοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί την αξία που έχει η χρήση σχεδίων εργασίας στην τάξη – τόσο σε μαθησιακό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα πάρουν μια πρώτη γεύση για το πώς μπορούν οι ίδιοι να εφαρμόσουν ένα σχέδιο εργασίας στην δική τους τάξη.

Μεταξύ άλλων απαντώνται ερωτήματα όπως: "Γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε Σχέδια Εργασίας (projects) στην τάξη;", "Πως συμβάλλουν στην ανάπτυξη των παιδιών και πώς διευκολύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία;" και "Ποιες είναι κάποιες από τις βασικές αρχές που χρειάζεται να έχουμε υπ όψιν όταν δουλεύουμε με σχέδια εργασίας;"

Συντονίστρια του εργαστηρίου θα είναι η ψυχολόγος Βαρβάρα Στεφανάκου-Ρεκλείτη.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν, όμως χρειάζεται η κράτηση θέσης στο 210 6640433.

"Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο"
Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία
210 6640433


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.