Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν εξετάσεις στη Γιορτή Καρδιάς στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν εξετάσεις στη Γιορτή Καρδιάς στη Θεσσαλονίκη

b4667b2204f8a0e0e0a26abafb07bccca4142959

Η Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Β. Ελλάδος διοργανώνει, όπως και πέρυσι, τη Γιορτή Καρδιάς στα πλαίσια του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αθηροσκλήρωσης.

Η Γιορτή Καρδιάς αφιερώνεται στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.

Η ΕΑΒΕ κάθε χρόνο έχει καθιερώσει τη διοργάνωση εκδήλωσης αφιερωμένη στο κοινό. Σκοπός η ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων, σε κάθε ηλικία, μέσω της υγιεινής διατροφής.
υγιε
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί αιμοληψία και μέτρηση των παρακάτω δεικτών δωρεάν για το κοινό: Σάκχαρο |HDL |LDL |Τριγλυκερίδια | Αρτηριακή Πίεση | Χοληστερίνη | Βάρος Σώματος | Δείκτης Μέσης – Γοφών.

Πέρα από τις μετρήσεις, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης ομιλιών γύρω από τα θέματα της διατροφής για την πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Χορωδία και η Ορχήστρα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

Για τις ανάγκες των συμμετεχόντων, λεωφορείο θα πραγματοποιήσει δωρεάν μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο. Από Λευκό Πύργο προς Ξενοδοχείο Hyatt στις 17:00 και από Ξενοδοχείο Hyatt προς Λευκό Πύργο στις 21:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.