Αρχική InfoTeens Νέα Δωρεάν κινηματογραφική προβολή «Pirates of the Caribbean: on stranger tides» στο Σινέ Τζένη Καρέζη Πολίχνης (1-3/7)

Δωρεάν κινηματογραφική προβολή «Pirates of the Caribbean: on stranger tides» στο Σινέ Τζένη Καρέζη Πολίχνης (1-3/7)

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά ΙΡΙΣ ανακοινώνει την έναρξη του θερινού κινηματογράφου «Τζένη Καρέζη» στην Πολίχνη. Ο κινηματογράφος που αποτελεί θεσμό για την πόλη, ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους Θεσσαλονικείς, για μια ακόμη χρονιά, σε μια όαση δροσιάς στην Δημοτική ενότητα Πολίχνης. Οι πρώτες προβολές που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Ιουλίου, Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Ιουλίου με την ταινία «Pirates of the Caribbean: on stranger tides» με δωρεάν είσοδο.

Πού: Κινηματογράφος «Τζενη Καρέζη», Φιλίππου Μαυρομιχάλη-Πολίχνη, Πάρκο κρύας βρύσης
Πότε: Παρασκευή 1- Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Ιουλίου
Tηλ.: 2310 600 696
Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.