Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Δωρεάν μαθήματα και σεμινάρια από τον όμιλο UNESCO

Δωρεάν μαθήματα και σεμινάρια από τον όμιλο UNESCO

Η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με τον Όμιλο Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων στα πλαίσια των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα ξεκίνησε την πρόσληψη συνολικά 238 ατόμων, 220 άτομα στους δήμους Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος και 18 στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων (Σπέτσες, Αγκίστρι, Αίγινα, Κύθηρα). Στη βάση αυτών των προγραμμάτων πραγματοποιείται πεντάμηνο πρόγραμμα εκπαίδευσης με δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών και σεμινάρια.

Στην βάση αυτών των προγραμμάτων πραγματοποιείται πεντάμηνο πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας  για ανέργους, άπορους και ειδικές κοινωνικές ομάδες. Τα μαθήματα θα διδάσκονται από την καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας Μποφου Δέσποινα.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται στους δήμους Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος και Κορυδαλλού.  Τα προσφερόμενα επίπεδα είναι τα εξής : Επίπεδο Α1-Α2 (Μέτρια γνώση): Alphabet   (αλφάβητο), Numbers    (αριθμοί), Colours     (χρώματα), Time    (ώρα), Days of the week, Months, Seasons    (μέρες της εβδομάδας, μήνες, εποχές), A variety of categories (face and body, family, clothes, countries etc.) (ποικιλία λεξιλογίου), Countable/Uncountable nouns    (μετρήσιμα/μη-μετρήσιμα ουσιαστικά), Plural nouns    (πληθυντικός αριθμός ουσιαστικών).
Τα μαθήματα  είναι δωρεάν και απευθύνονται κατά προτεραιότητα σε απόρους, ανέργους , πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες και οικονομικά ασθενέστερους.

Για περισσότερες πληροφορίες (χώροι κ ωράρια μαθημάτων) μπορείτε να επικοινωνείτε με τα νέα γραφεία του Ομίλου Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων

(Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα:

210 4132273, 210 4967757 - Φαξ: 210 4944564 - Κιν. Τηλ: 6944450809.

Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε όλα τα δωρεάν μαθήματα και τα σεμινάρια από τον όμιλο UNESCO.

1.
Μαθήματα Ελληνικής γλώσσας & πολιτισμού

2.
Μαθήματα Αγγλικής γλώσσας

3.
Μαθήματα Ρωσικής γλώσσας

4.
Μαθήματα Τουρκικής γλώσσας

5.
Μαθήματα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών

6.
Εκμάθηση μουσικής – μουσικών οργάνων

7.
Εκμάθηση θεατρικής αγωγής

8.
Εκμάθηση εικαστικών

9.
Κοινωνική ενισχυτική διδασκαλία

10.
Εκμάθηση Κινέζικων

11.
Εκμάθηση Ισπανικών

12.
Εκμάθηση Γαλλικών

13.
Σεμινάρια Ανθρώπινης Επικοινωνίας

14.
Σεμινάρια Σχεδιασμού Παραδοσιακής Φορεσιάς

15.
Εκμάθηση Πλεκτικής

16.
Σεμινάρια Πληροφορικής


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.