Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν μαστογραφία για εκατό γυναίκες από το δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής

Δωρεάν μαστογραφία για εκατό γυναίκες από το δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής

Εκατό γυναίκες από τον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, ηλικίας 40-70 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφία, στις 14 και 15 Νοεμβρίου, στον Πολύγυρο, από την Κινητή Μονάδα Μαστογραφιών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Ο Δήμος Αριστοτέλη ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, η οποία συνεργάζεται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Για να καλυφθούν οι ανάγκες και των εργαζόμενων γυναικών, θα τηρηθεί πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα εξέτασης. Ο δήμος Αριστοτέλη θα διαθέσει λεωφορείο για να διευκολύνει τη μετακίνηση των γυναικών.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού, καλώντας στην πενταψήφια γραμμή εξυπηρέτησης του δημότη 15410, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, μέχρι και την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.