Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο Βόλο (21/6-9/7)

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο Βόλο (21/6-9/7)

Η κινητή μονάδα μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας θα βρίσκεται στο Βόλο από τις 21 Ιουνίου έως και τις 9 Ιουλίου, για τη διενέργεια δωρεάν μαστογραφιών σε γυναίκες της περιοχής. Η εξέταση θα γίνεται σε γυναίκες από 40 ετών και πάνω, οι οποίες δεν έχουν κάνει ποτέ μαστογραφία και δεν έχουν χειρουργηθεί ποτέ στο μαστό τους για οποιονδήποτε λόγο.
Οι γυναίκες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να τηλεφωνούν, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, καθημερινά (εκτός Σαβ/κου), στο τηλέφωνο 2421029576 δηλώνοντας την περιοχή, τη μέρα και την ώρα που επιθυμούν να κάνουν μαστογραφία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.