Αρχική InfoMommy Υγεία Δωρεάν ΠΑΠ-τεστ στο δήμο Ιεράπετρας

Δωρεάν ΠΑΠ-τεστ στο δήμο Ιεράπετρας

Ο Δήμος Ιεράπετρας και το Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας, με παρακάτω ανακοίνωσή τους ενημερώνουν τις γυναίκες 25 – 65 ετών, ότι συνεχίζεται η υλοποίηση του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (τεστ Παπανικολάου).

Στο πρόγραμμα προβλέπεται η εξέταση των γυναικών της παραπάνω ηλικιακής ομάδας με τεστ Παπανικολάου, κάθε τρία χρόνια.Άμεσος στόχος είναι η αύξηση του αριθμού των γυναικών με μειωμένη πρόσβαση, λόγω γεωγραφικών, κοινωνικοοικονομικών και άλλων φραγμών, που εξετάζονται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Στις ενδιαφερόμενες, δίνεται από το Δήμο επιστολή που τις καλεί να επικοινωνήσουν με το Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας, προκειμένου να προγραμματίσουν ένα ραντεβού για τεστ Παπανικολάου.
Η εξέταση γίνεται δωρεάν. Για την πραγματοποίηση της θα χρειαστούν μόνο την επιστολή που θα έχουν λάβει και τον Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισής τους (Α.Μ.Κ.Α.).

Πληροφορίες:

Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας, τηλέφωνο: 28423 40342

Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας, τηλέφωνο: 28423 40110 και 28423 40130


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.