Αρχική InfoMommy Νέα Δωρεάν περιποίηση προσώπου και δωρεάν προϊόντα RéVive στο Attica Golden Hall (15-19/11)

Δωρεάν περιποίηση προσώπου και δωρεάν προϊόντα RéVive στο Attica Golden Hall (15-19/11)

H RéVive σας περιμένει στο Attica Golden Hall για δωρεάν περιποίηση προσώπου με προϊόντα RéVive από τη Τρίτη 15/11 μέχρι και το Σάββατο 19/11.
Γνωρίστε από κοντά τα προϊόντα μας και αφεθείτε στην αίσθηση πολυτέλειας μίας RéVive περιποίησης προσώπου. Εξειδικευμένο προσωπικό της RéVive θα επιλέξει τα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο της επιδερμίδας σας και θα σας εξηγήσει το τρόπο με τον οποίο αυτά δρουν. Κάθε δωρεάν περιποίηση προγραμματίζεται με ραντεβού και διαρκεί 45 λεπτά. Πέρα από τη περιποίηση προσώπου, κάθε νέα πελάτισσα θα λαμβάνει δώρο-προϊόντα καθημερινής φροντίδας RéVive διάρκειας 10 ημερών.

Τηλεφωνήστε στο 210 9227909 και κλείστε το δικό σας ραντεβού. Βιώστε από κοντά τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται όταν η επιστήμη συναντά την υψηλή αισθητική.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.