Αρχική InfoTeens Νέα Δωρεάν ποδήλατα για φοιτητές και καθηγητές του Αριστοτελείου

Δωρεάν ποδήλατα για φοιτητές και καθηγητές του Αριστοτελείου

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δεν μένουν μόνο στα λόγια, αλλά φροντίζουν να κάνουν και πράξη όσα πρεσβεύουν. Έτσι, αυτές τις μέρες ξεκίνησε η υλοποίηση ενός πραγματικά πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα προγράμματος, που αφορά στη διάθεση 60 ειδικά διαμορφωμένων ποδηλάτων πόλης, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους οι καθηγητές του πανεπιστημίου, οι φοιτητές και το υπόλοιπο προσωπικό του ιδρύματος εντός και εκτός των χώρων του.

Το πρώτο πιλοτικό σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων αποτελεί λοιπόν πραγματικότητα. Η δράση εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του ΑΠΘ το οποίο περιλαμβάνει ενέργειες που σκοπεύουν στη μείωση των εκπομπών αερίων από τις καθημερινές μετακινήσεις της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Η εκκίνηση του Συστήματος θα γιορταστεί με τη συμμετοχή όλων των ποδηλάτων «Οικο-ΑΠΘ» στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 5.30μμ στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα σε πάνω από 30 πόλεις της Ελλάδας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.