Αρχική Νέα Δωρεάν σεμινάριο "Κρίση και οικογένεια - Κρίση και σχολείο" στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (8/12)

Δωρεάν σεμινάριο "Κρίση και οικογένεια - Κρίση και σχολείο" στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ (8/12)

Το 'ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ' σε συνεργασία με την σύμβουλο -ψυχολόγο εκπαίδευσης κα Μαρία Σπύρου διοργανώνουν ένα σεμινάριο με θέμα την κρίση που χτυπά την πόρτα σε πολλές οικογένειες και δημιουργεί αδιέξοδα και αδυναμία χειρισμού καταστάσεων .
Σε αυτό το σεμινάριο δίνονται θεωρητικές οδηγίες και κατευθύνσεις, βασικό στοιχείο όμως είναι η πρακτική και γενικότερα η εφαρμογή κάποιων τακτικών και μεθόδων που μπορούν να βοηθήσουν τους γονείς , τα παιδιά αλλά και τους εκπαιδευτικούς ώστε να αντιμετωπιστούν καταστάσεις δύσκολες με ψυχραιμία και με πιο ήρεμη ματιά πάνω στα πράγματα .
Ερωτήσεις όπως 'τι θα πω στα παιδιά που έχασα τη δουλειά μου; πώς θα εξηγήσω στα παιδιά τι έχει αλλάξει γύρω μας ; ' ταλαιπωρούν γονείς και εκπαιδευτικούς και στόχος μας είναι με τη δική σας συμμετοχή να πάρουμε και να δώσουμε στήριξη ,αλλά και να παρουσιάσουμε πρακτικές ενδυνάμωσης της προσωπικότητάς μας σε σχέση με τα κακώς κείμενα .
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και την ίδια μέρα στο χώρο θα λειτουργεί απασχόληση παιδιών για να μπορέσουν οι γονείς να συμμετέχουν χωρίς αγχος .

'ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ' Θερμοπυλών 41, Αργυρούπολη

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, 11 πμ

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε 6948634832 ή 6972801233. Η δήλωση συμμετοχής σας είναι απαραίτητη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.