Αρχική InfoMommy Νέα Δωρεάν συνεδρίες ψυχοθεραπείας για ανέργους στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν συνεδρίες ψυχοθεραπείας για ανέργους στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν ομαδικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας σε ανέργους θα προσφέρουν από τον Οκτώβριο πέντε ψυχολόγοι και ψυχίατροι στη Θεσσαλονίκη. Στόχος τους είναι να φέρουν σε επαφή τους ανθρώπους αυτούς, να τους δώσουν την ευκαιρία να μοιραστούν το πρόβλημά τους με άλλους και να αναζητήσουν μια διέξοδο μέσω της ανταλλαγής εμπειριών. Οι συνεδρίες ψυχοθεραπείες θα γίνουν σε δύο ομάδες 8-10 ατόμων και θα είναι διάρκειας 12-16 εβδομάδων. Η κάθε συνεδρία, που θα γίνεται μια φορά την εβδομάδα, θα έχει διάρκεια από μία έως μιάμιση ώρα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2310-277427, ενώ από τον Οκτώβριο οι συνεδρίες θα γίνονται σε ιδιωτικό χώρο στην οδό Εγνατία 77.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter