Αρχική Νέα Δωροδόκησε την κόρη του για να κάνει προσωρινή αποχή από το Facebook

Δωροδόκησε την κόρη του για να κάνει προσωρινή αποχή από το Facebook

Αν έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα παιδιά σας ξοδεύουν πολύ χρόνο καθημερινά στα social networks, δείχνοντας σε κάποιες περιπτώσεις σημάδια εξάρτησης από το facebook, έχετε αλήθεια σκεφτεί τι μπορείτε να κάνετε εσείς από την πλευρά σας για να περιορίσετε αυτό το φαινόμενο; Μπορεί στην απόγνωσή σας να έχετε να σκεφτεί να κόψετε τη σύνδεση Internet, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι η λύση, γιατί οι περισσότεροι από εσάς το χρειάζεστε προσωπικά. Να απαγορεύσετε την πρόσβαση; Όχι, γιατί θα δημιουργήσετε εμπόλεμες καταστάσεις στο σπίτι και δεν ωφελεί.

Εμείς θα σας διηγηθούμε την ιστορία του Πωλ Μπάγερ, ενός πατέρα που πονοκεφάλιαζε καθημερινά λόγω της εξάρτησης της κόρης του από το Facebook.

Αφού δοκίμασε διάφορα μέσα απεξάρτησης της 14χρονης κόρης του από το facebook και το twitter, στο τέλος αποφάσισε να φτιάξει ένα συμβόλαιο το οποίο υπέγραψαν από κοινού η κόρη του και ο ίδιος. Σύμφωνα με αυτό  θα της δώσει 50 δολάρια αν η Ρέιτσελ δεν χρησιμοποιήσει το Facebook μέχρι τα μέσα Απριλίου και άλλα 150 δολάρια αν καταφέρει να μην κάνει log in μέχρι τις 26 Ιουνίου!

Να αναφέρουμε ότι αρχικά η μικρή είχε ζητήσει 70 δολάρια για την πρώτη περίοδο, αλλά μεσολάβησαν παζάρια μεταξύ πατέρα και κόρης και έπεσε η τιμή.

Και μη χειρότερα, παιδιά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.