Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Δύο Άγιοι Βασίληδες κοσμούν μια μύτη μολυβιού!

Δύο Άγιοι Βασίληδες κοσμούν μια μύτη μολυβιού!

Χωράνε δύο Άγιοι Βασίληδες στη μύτη ενός μολυβιού; Κι όμως χωράνε. Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία και το βίντεο που ακολουθούν.

Ο Τσεν Φόρνγκ-σιν δεν υπάρχει καμία αμφιβολια ότι είναι ειδικός στο να φτιάχνει μινιατούρες. Επηρεασμένος από την εποχή σκέφτηκε να τολμήσει ένα δύσκολο εγχείρημα : να σκαλίσει δύο μικροσκοπικούς Άγιους Βασίληδες στη μύτη ενός μολυβιού. «Θα πρέπει να ξέρετε πως 30 ημέρες δεν είναι και λίγο χρονικό διάστημα. Κατάφερα να τους δημιουργήσω, έχοντας αποτύχει περισσότερες από 10 φορές» διευκρίνησε  ο ίδιος. Οι μικροσκοπικοί άγιοι φορούν τις χαρακτηριστικές ενδυμασίες τους και κουβαλούν το σάκο με τα δώρα.
Βεβαίως για να γίνουν ορατοί σε όλους εμάς απαιτείται ειδικός φωτογραφικός φακός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.