Δύσκολες στιγμές για τη Βικτόρια Μπέκαμ

Δυστυχώς, η Βικτόρια δεν μπόρεσε να χαρεί τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της, όπως αρμόζει σε αντίστοιχα γεγονότα. Όχι ότι δεν καταβάλει προσπάθειες, όπως η ίδια τονίζει στα ΜΜΕ, αλλά οι πόνοι της είναι αφόρητοι. Τι ακριβώς έγινε; Αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης της έπαθε μετατόπιση σπονδύλου κι έχει μείνει στο κρεβάτι.

Η λεχώνα Βικτόρια δεν μπορεί να χαρεί τη νεογέννητη κόρη της καθώς υποφέρει από απίστευτους πόνους ώστε να μην μπορεί να σηκώσει ούτε το μπιμπερό να ταΐσει το παιδί. Ο David της φέρνει κοντά το βρέφος για να το θηλάσει, ενώ εκείνος είναι που το κρατά για να το ταΐσει από μπιμπερό, ώστε να μην επιβαρύνεται καθόλου. Μάλιστα, χθες εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι της στο Μαλιμπού με παπούτσι μπαλαρίνα, κάτι πραγματικά απίστευτο, αφούη πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls
δεν φορά παπούτσι που να μην έχει τακούνι τουλάχιστον 11 πόντων. Πάντως, από το πρόσωπό της φαινόταν ότι περνά δύσκολες ώρες, καθώς εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, εύθραυστη και χλωμή, και κλασικά αγέλαστη.