Αρχική Προτάσεις Αγοράς Δώρο παιχνίδια Hot Wheels από τα παιδικά δημητριακά Nestlé

Δώρο παιχνίδια Hot Wheels από τα παιδικά δημητριακά Nestlé

flatbelly-part_1 front

Τα παιδικά δημητριακά της Nestlé σε προσκαλούν σε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, με τα απίθανα δώρα Team Hot Wheels που βρίσκεις μέσα σε κάθε ειδική συσκευασία!

Γίνε τώρα και εσύ ο καλύτερος οδηγός ταχύτητας και κάνε δικά σου τα 3 διαφορετικά συλλεκτικά αυτοκινητάκια Hot Wheels με αυτοκόλλητα που φωσφορίζουν στο σκοτάδι και θα βρεις στα αγαπημένα σου πακέτα Nesquik 375g και Cookie Crisp. Ακόμη, στα ειδικά πακέτα Honey Cheerios, Chocapic και Cookie Crisp Choco Toasts, ανακάλυψε ένα από τα τρία CD Night Racing και οδήγησε μέσα στην πόλη τη νύχτα σαν πραγματικός οδηγός αγώνων.

Με τα παιδικά δημητριακά της Nestlé η γεύση συναντά την καλή διατροφή και το πιο ισορροπημένο πρωινό γίνεται… παιχνίδι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.