Δώσε το παρών στο Zumbathon της Αγάπης στο Ο.Α.Κ.Α (9/3)

!cid_YWZpc2FfRFQuanBn$9279136$53938@dreambΛίγες μέρες έχουν απομείνει πριν τον μεγάλο 3ωρο φιλανθρωπικό μαραθώνιο Zumba® fitness που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 17.30 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α., με σκοπό την ενίσχυση της «Εκδρομής της Αγάπης»! Η εκδήλωση, πέρα από τις ευφάνταστες χορογραφίες του δημοφιλούς προγράμματος Zumba® fitness, θα φιλοξενήσει διάφορες καλλιτεχνικές ομάδες όπως roller skaters, live painting, κ.ά., που θα προετοιμάσουν την ατμόσφαιρα για έναν απολαυστικό μαραθώνιο για καλό σκοπό!

Zumba_Melissa-main

Από τις 17.30 και μετά, περισσότεροι από 60 πιστοποιημένοι εκπαιδευτές Zumba® θα παρασύρουν το κοινό σε ένα πάρτυ χορού και γυμναστικής εμπνευσμένο από latin χορούς. Οι παρευρισκόμενοι – μικροί και μεγάλοι ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης – θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία υπό την καθοδήγηση των Zumba® instructors και υπό τους ήχους γνωστών βραβευμένων με Grammy τραγουδιών! Παράλληλα, μαζί με τις ομάδες νέων καλλιτεχνών που θα στηρίξουν τον φιλανθρωπικό μαραθώνιο, o ζωγράφος Nicola Delarte που θα αποτυπώσει live τα highlights της εκδήλωσης σε καμβά 2 μέτρων, τον οποίο, μεταξύ άλλων δώρων, θα αποκτήσει ένας τυχερός στην λαχειοφόρο κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της εκδήλωσης!

Δεν έχετε παρά να φορέσετε τα αθλητικά σας παπούτσια και το ομορφότερο χαμόγελό σας και να κατευθυνθείτε προς το ΟΑΚΑ, γιατί…
Κάθε βήμα σου δίνει χαρά!

Η είσοδος είναι 10 ευρώ και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της «Εκδρομής της Αγάπης».

Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ – ΟΑΚΑ
Ώρα έναρξης: 17.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.00