Αρχική Προτάσεις Αγοράς Είναι αλήθεια! Ο Άγιος Βασίλης ψωνίζει από το Perfectoys.gr!

Είναι αλήθεια! Ο Άγιος Βασίλης ψωνίζει από το Perfectoys.gr!

Ο πιο έμπειρος παιχνιδοαγοραστής, είναι ο αγαπημένος όλων μας Άγιος Βασίλης! Κι αφού ακόμα κι αυτός, παρέα με τα ξωτικά του κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους από το Perfectoys.gr, εμείς πώς να αντισταθούμε!

Το μόνο πρόβλημα είναι η επιλογή! Τι να πρωτοδιαλέξει κάποιος;

Στο Perfectoys.gr βρίσκεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολίδια και διακοσμητικά!
Παιχνίδια ξύλινα, επιτραπέζια, μάθησης, ρόλων… αλλά και λούτρινα κουκλάκια που τραγουδούν, χορεύουν και μας φτιάχνουν την διάθεση!


Το Perfectoys.gr είναι ο παράδεισος του παιχνιδιού αλλά και της τσέπης μας! Αν γίνετε μέλος της παρέας στο site, κερδίζετε αμέσως επιπλέον έκπτωση 10%! Κι αν κάνετε αγορές άνω των 30 ευρώ, δεν χρεώνεστε τα μεταφορικά! Φύγαμε λοιπόν, με ένα κλικ στο Perfectoys.gr, για να κάνουμε τις αγορές μας, για τα παιδιά, τα βαφτιστήρια, το σπίτι μας! Κι αν συναντήσετε κι εσείς τον Άγιο Βασίλη, κάντε τον μια μεγάλη αγκαλιά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.