Αρχική InfoMommy Υγεία Εβδομάδες Πρόληψης της Οστεοπόρωσης (21/11 - 3/12)

Εβδομάδες Πρόληψης της Οστεοπόρωσης (21/11 - 3/12)

Η Βιοϊατρική προσφέρει και φέτος, από 21 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου, προληπτικό έλεγχο για οστεοπόρωση σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, στο πλαίσιο δράσης ενημέρωσης και πρόληψης της νόσου.

Πιο συγκεκριμένα, στις μονάδες Βιοϊατρική, Ευρωδιάγνωση και τις Βιοκλινικές σε Αττική και Θεσσαλονίκη, προσφέρεται το παρακάτω πακέτο εξετάσεων κατά την περίοδο της δράσης:

* Έλεγχος 4 Αιματολογικών Δεικτών (Ασβέστιο, Φώσφορος, Παραθορμόνη και 25-ΟΗ Βιταμίνη D Ολική)
* Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας DXA (σε ΟΜΣΣ ή ισχίο)

στην προνομιακή τιμή των 50 €.

Η εξέταση ΜΟΠ/DXA είναι απεικονιστική μέθοδος με ελάχιστη ακτινοβολία που διαρκεί λίγα λεπτά, ενώ ο αιματολογικός έλεγχος γίνεται με μια απλή αιμοληψία μετά από 8ωρη νηστεία.

Η Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας με τη μέθοδο DXA είναι η εξέταση επιλογής για την διάγνωση της οστεοπόρωσης και γίνεται με τη μέθοδο DXA. Απαραίτητο συμπλήρωμα της εξέτασης είναι ο έλεγχος των Βιοχημικών και Ορμονικών Δεικτών που δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τη διάγνωση και τη θεραπεία (χορήγηση κατάλληλης αγωγής) της νόσου.

Ο προγραμματισμός της εξέτασης μπορεί να γίνει άμεσα, καλώντας στα τηλέφωνα 210 69 66 100 για την Αθήνα και 2310 459 660 για την Θεσσαλονίκη ή στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου.

Περίπου το 6% των ανδρών και περισσότερο του 20% των γυναικών άνω των 50 ετών πάσχουν από οστεοπόρωση, ενώ, όπως προκύπτει από σχετικές μελέτες, περίπου 3 στις 4 γυναίκες που έχουν οστεο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.