Αρχική Νέα Εγκαινιάζεται το πρώτο Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο Παίδων στην Ελλάδα

Εγκαινιάζεται το πρώτο Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο Παίδων στην Ελλάδα

Σήμερα, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, εγκαινιάζεται το πρώτο Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο Παίδων στην Ελλάδα, από τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο, που θα λειτουργεί στο Νοσοκομείο Π & Α Κυριακού. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ακτινοθεραπευτικό κέντρο του οποίου τον εξοπλισμό και την διαμόρφωση του χώρου ανέλαβε εξ' ολοκλήρου η ΟΠΑΠ Α.Ε., μετά τη δημόσια έκκληση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», η οποία είχε διατυπωθεί την Άνοιξη του 2008.
Η ΟΠΑΠ ΑΕ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, κατέβαλε τις δαπάνες και οργάνωσε τον διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια του εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, τον οποίο παρέδωσε προς χρήση τον Δεκέμβριο του 2009, έτσι ώστε να είναι εφικτές οι ακτινοθεραπείες σε παιδιά και εφήβους που πάσχουν από καρκίνο, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.