Αρχική Νέα Εγκαινιάστηκε παιδικός σταθμός για άπορα παιδιά στο Δήλεσι

Εγκαινιάστηκε παιδικός σταθμός για άπορα παιδιά στο Δήλεσι

Έναν πρότυπο παιδικό σταθμό, που θα φιλοξενεί 60 παιδιά κυρίως απόρων οικογενειών, εγκαινίασε ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Δήλεσι Βοιωτίας.
Ο Παιδικός Σταθμός με την επωνυμία «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου θα ακολουθεί πρότυπες μεθόδους εκπαίδευσης. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο και το γενικό διευθυντή της «Αποστολής» Κωνσταντίνο  Δήμτσα, ξεναγήθηκε χθες στους χώρους του παιδικού σταθμού, όπου από  το νέο έτος στις εγκαταστάσεις θα λειτουργήσει και νηπιαγωγείο.
 
Ο παιδικός σταθμός με την επωνυμία «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου", όπως είπε ο αρχιεπίσκοπος, «θα σταθεί δίπλα στα παιδιά που βιώνουν καθημερινά την αδιαφορία, τον κοινωνικό αποκλεισμό και την φτώχεια».

Σήμερα, προσέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος, «δημιουργούμε μία ακόμη φωλιά στοργής και αγάπης για τα παιδιά της άλλης Ελλάδας, τα παιδιά της οικονομικής κρίσης. Η Εκκλησία με όλες τις δυνάμεις θα συνεχίσει να προσφέρει σίτιση, ένδυση, γιατρό και φάρμακα αλλά κυρίως εκπαίδευση στο μέλλον του τόπου μας τα παιδιά».

Ο μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας τόνισε, από την πλευρά του, ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι δίνεται η δυνατότητα από σήμερα, στα παιδιά μας να έχουν μία υπεύθυνη καλλιέργεια και μαθητεία και ακόμη περισσότερο μία ανακούφιση στους γονείς, σ΄αυτήν τη δύσκολη εποχή που θέλουν ν΄αφήσουν κάπου τα παιδιά τους για να εργαστούν με τα δικά τους έργα που είναι τόσο αναγκαία για την ζωή και την διαβίωση τους.

Ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής», Κωνσταντίνος Δήμτσας επεσήμανε ότι: «Το 2013 προτεραιότητα για την Αποστολή έχει το παιδί και μέρος των προσπαθειων μας θα επικεντρωθεί στην φροντίδα τους. Θα σταθούμε δίπλα στις οικογένειες που έχουν παιδιά και θα συνεισφέρουμε  στην ανάπτυξη και στη διαπαιδαγώγηση τους».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.