Αρχική Διάφορα Εικαστική συνάντηση με την Μαρία Αγγελή (21/1)

Εικαστική συνάντηση με την Μαρία Αγγελή (21/1)

H Μαρία Αγγελή, η αγαπημένη μουσειοπαιδαγωγός μικρών και μεγάλων, σε συνεργασία με τον φορέα "η σ πε ί ρ α, ολιστική εκπαίδευση", σε συνέχεια των αναζητήσεών για προσωπική εξέλιξη και έρευνα μέσα από τη σύγχρονη εικαστική Τέχνη, προσκαλεί τα παιδιά σας (και εσάς) σε μια δυνατή ομαδική έκθεση, ένα μικρό πανόραμα τάσεων και ιδεών της σύγχρονης ελληνικής εικαστικής σκηνής με ζωγραφική, κατασκευές, φωτογραφία στην αίθουσα τέχνης ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ, το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4,5-12 ετών και περιλαμβάνει βιωματικά παιχνίδια, ασκήσεις δυναμικής ομάδας, εικαστικά δοκίμια, αφηγήσεις που θα προκύψουν από την εικαστική εμπειρία μεταξύ άλλων.

Ώρα συνάντησης: 12:30
Πού: αίθουσα τέχνης ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ-Δεξαμενή, Ξανθίππου 11, Κολωνάκι, στην πλατεία Δεξαμενής
Διάρκεια: 1,5 ώρα

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι Πέμπτη απόγευμα, 19 Ιανουαρίου 2012 στο τηλέφωνο 210 5616300, 693 8141330 λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχής παιδιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.