Αρχική Διάφορα Εικαστική συνάντηση με την Μαρία Αγγελή (5/7)

Εικαστική συνάντηση με την Μαρία Αγγελή (5/7)

Η μουσειοπαιδαγωγός Μαρία Αγγελή, προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών σε μια δημιουργική εικαστική συνάντηση στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης την Πέμπτη 5 Ιουλίου. Στα πλαίσια της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί βιωματική συνάντηση στην έκθεση "Αυτό είναι ένα ποίημα, Ομάδα Οπτικής Ποίησης 1981-2011" και τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη δράση θα αναζητήσουν τα όρια της ποίησης και της εικόνας. Τα έργα είναι εξαιρετικά ευφάνταστα, παιγνιώδη και πρωτότυπα, χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο λόγο και στην εικόνα. Στίχοι που σχηματίζουν εικόνες, γράμματα παρουσιασμένα ως εικαστικά σχέδια, ποικιλία υλικών και βιβλιοδεσίας...Με τα παιδιά σας προσκαλείσθε επίσης να δημιουργήσετε ένα οπτικό ποίημα ύστερα από παιχνίδια και συζητήσεις που θα προηγηθούν.

Ώρα συνάντησης: 18:30 (Διάρκεια: 18:30-20:00)

Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης

Ραντεβού στην είσοδο του Μουσείου (πάνω στην οδό Ρηγίλλης)

Εξυπηρετεί ο σταθμός ΜΕΤΡΟ Ευαγγελισμός.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τρίτη βράδυ, 3 Ιουλίου στα τηλέφωνα 210 5616300, 6938 141330. .

-> Καλό είναι να έχετε μαζί σας κείμενο/ποίημα του παιδιού σας ή δικό σας, ώστε να το μεταμορφώσουμε με εμπνεύσεις από την Οπτική Ποίηση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.