Αρχική InfoTeens Sports Έκθεση για τις «Ολυμπιακές Δάδες 1936-2008»

Έκθεση για τις «Ολυμπιακές Δάδες 1936-2008»

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και μοναδική έκθεση με θέμα «Ολυμπιακές δάδες 1936-2008», με σκοπό την ενίσχυση της Στέγης Κακοποιημένων Παιδιών και Μητέρων Φροντίδα, πραγματοποιείται από 12 Ιανουαρίου μέχρι 14 Φεβρουαρίου στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Λεωφ. Δ. Βικέλα 52, Χαλάνδρι, πάροδος Κηφισίας).

Η έκθεση θα περιλαμβάνει τις αυθεντικές δάδες που έχουν λάβει μέρος στις λαμπαδηδρομίες των Ολυμπιακών Αγώνων στον κόσμο από το 1936 έως το 2008 και 80 Ολυμπιακά αντικείμενα. Θα προβάλλεται επίσης σε DVD η ιστορία της Λαμπαδηδρομίας, οι τελετές αφής (1936-2008).

Η έκθεση αποτελεί μία ευκαιρία για τους μαθητές και το ευρύτερο κοινό, να βιώσουν την Ολυμπιακή ιδέα και τη σύνδεσή της με τον αθλητισμό και την παιδεία.

Τα αντικείμενα της έκθεσης προέρχονται από τη Συλλογή Έλληνα Συλλέκτη ο οποίος είχε διατελέσει Διευθυντής-Σύμβουλος της Διεύθυνσης Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας. Η συλλογή αυτή είναι η μοναδική που υπάρχει παγκοσμίως διαθέσιμη για μία παγκόσμια έκθεση.

Τα έσοδα της έκθεσης, θα διατεθούν για την συνέχιση της λειτουργίας της ΜΚΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (Στέγης Κακοποιημένων Παιδιών και Μητέρων), στους ξενώνες της οποίας, βρίσκουν φιλοξενία, ψυχολογική στήριξη και δημιουργική απασχόληση, θύματα, πάσης μορφής βίας.

Να σημειωθεί ότι για το σκοπό αυτό, θα υπάρχει συμμετοχή - δωρεά στη συμβολική τιμή των 3 ευρώ ανά μαθητή (το συνολικό ποσό θα κατατίθεται απευθείας στον λογαριασμό της "ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ) από τα σχολεία η τις ομαδικές επισκέψεις.

Ωρες λειτουργίας: Καθημερινές 9.30-5.00, Σάββατα 10.30-3.00
Πληροφορίες για την έκθεση: 213 0185147.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.