Αρχική Νέα Εκπαιδευτικά Βιβλία και Βοηθήματα για τους e-book readers

Εκπαιδευτικά Βιβλία και Βοηθήματα για τους e-book readers

εκπαιδευτικά βιβλία ebook-readersΜέσα στο Φλεβάρη γνωστοί εκδοτικοί οίκοι θα κυκλοφορήσουν σε ψηφιακή μορφή για e-book readers και όχι για μόνο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπως ήδη ισχύει, εκπαιδευτικά βιβλία και βοηθήματα για μαθητές. Η αρχή θα γίνει με τις εκδόσεις Λιβάνη και Μεταίχμιο.
Σύμφωνα με τον κ. Νώντα Παπαγεωργίου των εκδόσεων Μεταίχμιο, τα πρώτα βιβλία που θα εκδώσουν σε αυτή τη μορφή θα αφορούν τις τάξεις του Γυμνασίου και αμέσως μετά θα προχωρήσουν με εκπαιδευτικά βιβλία για το Λύκειο. Κατά την άποψή του, το νεανικό κοινό σήμερα θα έχει το προβάδισμα στη χρήση του ηλεκτρονικού βιβλίου, καθώς είναι σαφώς πιο εξοικειωμένο με τις νέες τεχνολογίες.
Συγχρόνως, οι εκδόσεις Λιβάνη ετοιμάζονται για τη μεγάλη... επέλαση, με 120 βοηθήματα για μαθητές, τα οποία θα διαβάζονται από τις συσκευές e-book readers. Τα συγκεκριμένα βοηθήματα, βέβαια, σήμερα είναι προσβάσιμα από τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ με τις συσκευές e-book readers αναμένεται να υπάρξει διεύρυνση του βιβλιόφιλου κοινού, ιδίως ανάμεσα σττους νέους, που χρησιμοποιούν περισσότερο και πιο εύκολα την τεχνολογία. Ανάμεσα στους εκδοτικούς οίκους που αναμένεται να λανσάρουν τίτλους σε ηλεκτρονική μορφή άμεσα είναι οι Εκδόσεις Ψυχογιός, Παπαδόπουλος, Σιδέρης, Γκοβόστης, Τραυλός, Ηλέκτρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.