Αρχική Διάφορα Εκπαιδευτικά προγράμματα για τα σχολεία από τις εκδόσεις Άγκυρα

Εκπαιδευτικά προγράμματα για τα σχολεία από τις εκδόσεις Άγκυρα

Οι εκδόσεις Άγκυρα υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά µε εκπαιδευτικά προγράµµατα, βασισμένα σε βιβλία των εκδόσεων που αφο­ρούν το περιβάλλον, το νερό και τον πολιτισµό της Αρχαίας Ελλάδας. Tα εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμόζονται ανάλογα με την ηλικία των μαθητών και μπορούν να παρουσιαστούν στο χώρο του σχολείου ή εναλλακτικά στον πολιτιστικό χώρο των εκδόσεων. Οι ομάδες των παιδιών δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 30 άτομα και το κόστος συμμετοχής είναι 140 ευρώ. Στην περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κι άλλες τάξεις του σχολείου σας τότε η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 90 λεπτών.

Το περιεχόμενο των προγραμμάτων διαμορφώνεται ως εξής:

Nερό

Από πού έρχεται το νερό που πίνουμε; Πώς μπορεί να μολυνθεί; Για ποιο λόγο θα πρέπει να το καταναλώνουμε με μέτρο; Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αφορά μαθητές Nηπιαγωγείου, Α’ και Β΄Δημοτικού. Είναι βασισμένο στο βιβλία «Σώσε το νερό» και «Mαθαίνω και νοιάζομαι για το νερό». Oι μαθητές μέσα από οπτικοακουστικό υλικό και εκπαιδευτικά – ψυχαγωγικά παιχνίδια δίνουν απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Οικολογία

Τι μπορούμε να κάνουμε για να σώσουμε τον πλανήτη; Μπορούμε να προστατεύσουμε την πανίδα και την χλωρίδα; Μπορούμε να ζήσουμε κοντά στη φύση; Τι σημαίνει ανακύκλωση; Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο στο βιβλίο «Πρωταθλητές στην οικολογία» που δίνει απαντήσεις σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα με οπτικοακουστικό υλικό και αφορά μαθητές από Γ’ εως Στ’ Δημοτικού.

Πολιτισμός της Αρχαίας Ελλάδας

Με φόντο τον Χρυσό Αιώνα της Κλασσικής Ελλάδας ξεναγούμαστε στην Αρχαία Ελλάδα! Γνωρίζουμε την διατροφή, την ενδυμασία, την αρχιτεκτονική, την τέχνη, το θέατρο. Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο στο βιβλίο «Μια μοναδική ξενάγηση στην Αρχαία Ελλάδα» που αφορά μαθητές Γ’ και Δ’ Δημοτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με τις Eκδόσεις Άγκυρα, Σόλωνος 124, Αθήνα
Τηλ: 210 3837667, 210 3837540, Fax: 210 3837066


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.